Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig




För läppar, tätt intill
öra

letar, hemlig stig
att viska

sådant som bara en älskad
är tillåten

att höra









Fri vers av Baystream
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-23 09:17



Bookmark and Share


  Rise Little One
kärlekens sötma...
2012-04-23

    ej medlem längre
Hemlighetsfull och oändligt lockande

Ännu en triumf från dig
2012-04-23

    ej medlem längre
Ljuvlig ...
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream