Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se dig själv


Livets manus

Tror du att du känner din morgondag
tror du att det är pågrund av andra som du är svag
Det kunde vara jag det kunde vara du
Kan det vara tid att ta ansvar för livet nu

Du är bara en pjäs på livets schackbräda
som inte vet när du åker ut
Så passa på att njut

Frukten växer och blir saftigare med tiden
sen ramlar den ner
och skrumpnar som vi ser

Så håll dig fast på livetsgren
stå stark på dina egna ben
Låt ingen ta över
och tala om vad du behöver

Var i verkligehten bara och vänta på nästa drag
Du behöver inte välja att vara svag
Allt kommer när det ska
även felen du gör kan ibland vara bra

I livets manus som du nu håller i din hand
är det dags att ge dig själv en huvudroll
Vi är så små med all låtsas kontroll







Fri vers av Spirit
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit