Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något däremellan

Du var varken bättre eller sämre
än någon annan kärlek jag haft

Lite ljummen och ihålig

Ganska beige som dem säger

Vi hade inga magiska nätter där åtrån
gjorde oss galna av varandras kroppar

Vi låg inte nätterna igenom och
vände på världens alla svåra frågor

Ingen hulkande gråt inget hejdlöst skratt

Några svaga försök till närhet som kom av sig

Vi var rätt tråkiga tillsammans
när jag tänker efter

Mest något praktiskt och bekvämt

Så det känns inte alls att du lämnat mig ensam faktiskt

Inte alls









Fri vers av annalena VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-23 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP