Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det är svårt att tro, att livet inte skulle fixa sig

Våren skriker sitt glädjetjut
Visslar tillsammans med mig på långa promenader

Ett liv är så mycket mer
Än legohus och luftslott
Men någonstans tror jag
Att liv är så mycket dröm
Att verkligheten är en spegel
- Jag vet vad jag önskar

Aldrig har luften smakat så gott
Som när den har varit i dina lungor
Jag älskar när den ger mig liv

Kanske skulle jag skriva poesi
Istället för att älska
Men någonstans tror jag
Att det är samma sak
Jag kan skriva poesi med min tunga
Din rygg är inte vit som en duk
Men jag älskar dig och din brunbrända rygg
Du lever lika mycket som jag

Fåglar hälsar mig på min väg till bussen
Som jag missar
Så jag går
Inget tynger mina axlar
På min väg hem mot dig

Och det är svårt att tro
Att livet inte skulle fixa sig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-23 21:57



Bookmark and Share


  firefire
härligt hoppfull vår! snyggt skrivet!
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia