Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlig tår

 

 

 

 

 

Här sitter jag ensam..

väver mina bokstäver

endast..

till dig

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 426 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-04-23 23:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
må väven besannas dig
2012-05-05

    JO:82
det finaste man kan ge någon, synd bara när det inte uppskattas av den personen man skrivit till..!!!
2012-05-04

    lory
underbart och koncentrerad text..
2012-04-27

    ej medlem längre
...coh dina bokstäver känns sköra och ömtåliga som glas...
2012-04-24

    ej medlem längre
Enkelt men mättat på känslor :) fint.
2012-04-24

  Suzy med punkterna
Mmmm en sann känsla
2012-04-24

  wildrose
Så mjuk och fin text
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m