Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTSLAGEN


På bänken
i parken
efter att ha vandrat
ett dopp
en svalka
vinden är ljum
huvudet klart
somnar en stund
till vågbrus mot grus




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-24 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar