Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är aldrig nöjd

Världen är lite som tusen kanaler på tv
Vi zappar omkring
men hittar inte riktigt rätt
suckar och är inte nöjda
trots att vi har överflöd
i kanaler
Med olika språk
undertexter
händelser
och nyheter

Ingen är aldrig nöjd
med det man har

här i världen




Fri vers av Mizza
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-24 14:17



Bookmark and Share


  Miss Mi
Men jag är nöjd. :-)

Ha ha, nej kanske inte på alla plan men ju äldre jag blir desto nöjdare blir jag och vill inte ha allt det jag kanske ville ha tidigare.

Bra budskapat ändå!
2012-04-25

    Phantasos
Härlig metafor. Ja, tyvärr är många inte nöjda. Lika bra att vi är det då (ifall du är relativt nöjd dvs)!
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza