Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Docka eller andas

 

 

Jag ger ingenting

 

för dig.

 

 

Inte regn, inte hav

 

inte två kameler

eller strån i kors,

ej heller andetag

 

för dig.

 

 

Kan jag endast ta

kärleken och livet

 

och det

 

detta det

som bara

 

är oss givet.

 

 

 

 

Liksom Gud.

 




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch