Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kallar mig Stalin

JAG KAN MÅLA HELA VÄRLDEN SVART
JAG KAN SLUTA STIRRA UPP I HIMLAVALVET
JAG KAN SLUTA TRO PÅ STJÄRNOR OCH PLANETER
OCH ATT SOLEN ÄR VÅR MOR
OCH ATT KAOS ÄR GRANNE MED GUD
JAG KAN SLUTA TRO

JAG KAN KLISTRA IGEN MINA ÖGON MED PLÅSTER SÅ ATT JAG SLIPPER SE



JAG SKALL SLUTA VARA ÅSKÅDARE TILL LIVET
OM JAG FÅR LEVA DET
OM JAG FÅR LEVA DET
OM JAG FÅR LEVA DET?

JAG SKARINGA ELLEN OCH FÖRKLARA FÖR HENNE ATT ALLTING ÄR ETT SKÅDESPEL
ATT MINA HÄNDER DARRAR BAKOM RIDÅERNA

IBLAND BLIR JAG SÅ TAGEN AV VÄRLDENS LIDANDE ATT JAG SKULLE KUNNA DRUNKA I DET SÅ NU SKRIVER JAG NER DET
FÖR JAG VILL INTE DRUNKNA
JAG VILL VARA EN LIVBOJ

när hon var tjugo år fick hon en förlossningspsykos
hon trodde att hennes son var den nya messias
MAN GAV HENNE TILL PSYKOFARMAKA
HON LEVER NU TILLSAMMANS MED SINA VANFÖRESTÄLLNINGAR
KALLAR MIG STALIN OCH BER MIG ATT HÄLPA HENNE KNYTA HENNES SKOR


JAG VILL INTE VARA EN FALLEN KVINNA
FALLEN I ETT HAV AV RÖDA ROSOR
MED TRE SVÄRD SOM ALLA PEKAR IN I HJÄRTAT
LOTUS


ALLTSÅ HJÄRTAT
MITT HJÄRTA ÄR VILSE



EN KVINNA SKALL TA HAND OM SIG
EN KVINNA SKALL VARA RÄDD OM SIG
KVINNAN SKA JU EN DAG FÖDA ETT BARN
ALLTING SKALL LEVA VIDARE
OCH MAN SKRATTAR ÅT FOTOGRAFIER






Fri vers av desert star
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 04:09



Bookmark and Share


  Brachmin
Argledsen vanmakt tycker jag visserligen inte om. Fast detta var jättefint, det är i verkligheten det finns för mycket.
2012-05-06

  desert star
för att du ska höra på andra sidan cyberspace
2012-04-25

    mänskligt vittne
vad fan skrikeru för?
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star