Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Lever vi? vi lever.

lars norén skall icke dilla om att tiden är vårt hem
tiden är inget hem
inget plåster på såren
ingen ögonbindel
tiden är ett sår
ett skrik för tomma arenor
tiden biter sig själv i svansen
är ett blundande öga inbäddat i vakuum

frånvaron av ett kors
närvaron av en spiral
en swimmingpool fylld med svart akrylfärg
neonljusslingor och torkade rosor
lavasjöar, tistlar, och ett lik i mascara





Fri vers av desert star
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-25 04:16



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt förpackat
2012-04-25

    mänskligt vittne
Du är rolig du.
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star