Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kevät tekee tuloaan




Kuulen kuovin kirkuvaa kevätlaulua

pelloilla ovat lumet sulaneet


Nillä on vettä ja ovat kuin pieniä lampia

Peltolammillamme viihtyvät joutsenet, sorsat ja kurjet


Pihallamme asustaa peipposia montaa lajia


talitiaisia, varpusia ja töyhtöhyyppiä

odotamme innolla saapuuko lehtopöllö


Se on jo vuosia asustanut pihapiirissämme

naakat saivat lähdön koska halusivat


tehdä pesää savupiippuun

eilen tapasin kaverini västäräkin


Jään odottamaan kesää ja pääskysiä






Arja Savela 25.4.2012




Fri vers av arja savela
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-25 13:26



Bookmark and Share


    maija tuori
Ihana ,kyllä olet ollut valppaana kun olet huomannut niin paljon kevään merkkejä !Kyllä se pöllökin tulee vielä... katohhan vaan !

Kyllä siellä maalla luonnossa saa sitä sielun ruokaa . halauksin /maija
2012-04-25

  Nikolai Jungsin VIP
Ihana hetki täynä elämää.
2012-04-25

  Arja Söderfeldt
Arkisen ihana ja keväinen katsaus!
2012-04-25

  Heikki Hellman
Hei! Olet tehnyt kivoja oikeita keväthavaintoja ja ehdit muuttaa ne sanoiksikin ennen minua!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela