Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag vore...






Skulle önska
jag vore en solcell

som kunde fånga ljuset
gömma det

och plocka fram det

den dagen

då morgonen gryr

utan ljus




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-25 16:12



Bookmark and Share


  Maria T
Fin tanke
Många människor upplever
mörker när morgonen gryr
2012-04-29

  anits VIP
Så vackert och tänkvärt skrivet
2012-04-26

  Christine Sabel
den morgonen kommer vi inte att uppleva om du menar fysiskt ljus, men det gör du nog inte, kram!
2012-04-25

  Hanna Mari Wallin
vilken fin text och tanke...
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius