Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTA ÖGON

Dina ögon svartnade
och sprutade eld
av vad jag just hade sagt
Var detta nyckeln
till det som berörde dig
ditt innersta jag
ditin jag ännu ej nått
Jag kände mig rädd
över styrkan av vreden
men samtidigt nöjd
jag fann nyckeln till låset




Fri vers av Palett
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-25 18:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bara lavan ej flödade ut, så leder det ofta till ngt bra
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett