Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svär egentligen inte

Musiken strömmar ut ur bilens högtalare
Regnet forsar ner över rutan
Som för att passa in
Förstärka
Visa mitt humör
Helvete


Jag svär inte
Inte egentligen
Men ändå
Helvete
Vet knappt ens vad jag svär åt
Bara något
Som måste ut


Höjer musiken
Försöker dränka tankar
Dränka smärta


Och ändå
Har jag valt just den låten på skivan
Som just vid detta humöret
Rör mig till tårar
Helvete


Varför gör jag detta
Tårarna droppar sakta
En
Två
Mer blir det inte
Men sorgen är kvar
Den som nästan kramar sönder lungorna
Helvete


Jag vill inte skada mig själv
Vill bara dra ut sorgen
Dra ut tårarna
Dra ut allt det dåliga
Få det att bli bättre
Men det hjälper inte länge
Helvete
Kör sången på replay
Får en tårattack till
En
Bara en tår den här gången
Blev inte mer


Ser huset närma sig
Torkar ögongen
Samlar mig
Kan inte visa
Tur att jag körde ensam
Behövde den lilla stundens sorgutdragande
Tog slut för snabbt
Skulle behövt en stund till
Helvete
Egentligen svär jag inte






Fri vers av MayFlower
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-25 20:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ibland måste det helt enkelt ut - lika bra att släppa ut

gott där
2012-06-28

  Lodjur i klänning
Just det där är som att ha en skitjobbig helvetesförkylning utan att vara tillräckligt sjuk för att tillåtas ligga i en säng i några dagar. När man vill att det ska ut ur kroppen med hjälp av feber eller nått.
Känner igen din svordomsdikt väl. En stor sorglåtskram till dig, ut med det!
2012-04-25

  Missi VIP
Jag tror att vi alla har varit där. Jag svär egentligen inte heller, men fan vad bra skrivet!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower