Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när en nolla ligger sked med en åtta

 

 

det livet är

 

om inte

 

denna tankens rörelse

mellan vaka och sömn

 

som

 

räcker ut sin hand mot

stillhetens kind, till vila

 

 




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 178 gånger
Publicerad 2012-04-25 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch