Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är så vackert

Regnet som slår mot ditt fönster

Kaffe doften i din kopp

Brevet du aldrig ville läsa

Fruktpriset som steg

Grannen som spyr

Telefonen som ringer

Bussen du precis missade

Cykeln med punktering

Fläcken som inte gick bort

Inga hål hos tandläkaren

En ny räkning

Vårens tulpaner

Ett barns leende

Livet är så vackert

Maskaran du glömde att du hade

När alla tårarna bara kom




Fri vers av Spirit
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 23:26



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Fantastiskt fin! Som lyriska närbilder. ^^ Det perfekta i det operfekta. Det vackra i smärta.
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit