Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är pryda etymologiskt besläktat med pride?

 

Det är inte svårt, borde inte vara,

att söka, finna, anledningar att

leva

 

De strös med ovarsam hand

i dyn

 

Jag plockar upp en efter en, sköljer, torkar

pryder

 

adopterar dessa trasiga (liksom) existenser

alltid terminalt, för sent

 

Då, när jag inte gjorde det var allt

annorlunda, verkligen. Fast jag minns inte

hur

 

Du fanns inte




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch