Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylsparkade nätter

Kylsparkade nätter
under himlens genomskinliga hinna
i väntan på sömnens amnesti
får jag idén att rädda världen
sedan somnar jag
och vaknar upp till kvitton
koder och deklarationer.




Fri vers av Blind Boy Grunt
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-26 23:08



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Åh... va' bra den var!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt