Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hon är något från det gamla som jag minns som bra...


Som Bullerbyn...


Hon är söt
Som någon
Från Bullerbyn

Hon heter
Som någon
Från Bullerbyn

Hon är sommar
I mitt hjärta
Som Bullerbyn

Men idag
Är det kallt
Är det vinter
Ligger kalla snön
På Bullerbyns tak

Just idag
Är hon lika avlägsen
Men saknad

Som den söta flickan
Med det vackra namnet

I Bullerbyn...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 484 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-27 08:46



Bookmark and Share


  Minkki VIP
dröm ger styrka
2012-04-30

    ej medlem längre
Längst in i mångas hjärta bor vi fortfarande kvar i drömmen om Bullerbyn....den drömmen ska vi vara rädd om...tack för att du påminde mig....nu är jag där...
2012-04-27

  Hanna Mari Wallin
en härligt text att läsa..kändes så oskyldig och vackert...
2012-04-27

    lory
underbara reflektioner nästan barndomsminnen i nutid..härligt men kärleken genomsyrar allt.....
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT