Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iNu

 

hörsinnet bedrar synsinnet

bedyrar, villar ur spår

inristade

 

ett nej blir en fika

varför (blir) rygg

 

ryggspråket

 

tystnaden i praktblom

 

 

streamar ditt tal till användbara macron i

iFuck




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch