Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje klass


Vill skriva en sommarvisa om brunbrända ben



Om silkeslätta vindar som trycker sig ömt mot

skinn,

Om förälskelsen den ljuva

vackra känslor, ömt och fint



pennan lyder inga önskedrömmar

behöver annan ort





minns den där pojken i tredje klass

han den vitblonda, busiga

den dan då hela klassen försvann

han och jag i poolen

utvald, bland alla andra

simmandes bredvid varandra


Hans pappa satt i fängelse


Det svarta och det vita


sammanblandat


okända vatten

till

en evighet

av

skräckfylld förtjusning

blev mitt dop

mitt namn




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2012-04-28 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP