Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du

Tyst
Hör du
Hör du din egen längtan
Tyst
Hör du
den finns där inne
lyssna
på din egen röst

Inte mammas
inte pappas
inte din syster
inte din bror
inte dina vänner
inte grannen
inte kärringen i tvättstugan
inte din fröken
inte någon annan

Bara din röst
din längtan
att hitta hem
Det känns så
lugnt och stilla
Det känns så
hemma




Fri vers av Spirit
Läst 355 gånger
Publicerad 2012-04-29 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit