Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte snuskig eller ful

Det finns saker jag velat skriva
men det kommer inte fram
Tyvärr så cencurerar jag mig själv allt för ofta
Men ibland tar mina fingrar över

Orden rullar ut fortare än jag ens hinner tänka
Så skönt att kunna skylla på mina fingrar
om jag skrivit något snuskigt eller fult

Jag tvättade en naken man i natt
tvålade in hela hans vackra kropp
Han var inte snuskig eller ful
Kanske har jag feber





Fri vers av Spirit
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-29 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta kallar jag inspiration att "orden rullar ut fortare än jag ens hinner tänka"
och tillägget "så skönt att kunna skylla på mina fingrar".

PASSA PÅ när denna inspiration kommer!
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit