Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seperationsångest

Och jag vet inte varför jag bryr mig.
Det var så länge sen du var min att det egentligt inte längre räknas.




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 405 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-29 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rubriken säger något, innehållen säger lite mer, ”jag vet inte varför” - men ändå tycks det finnas känslor kvar.
Och tillägget ”Du var min” antyder så mycket. KÄRLEK LEVER FORTFARANDE!
2022-08-01

  August L S
Kärnfullt i sin korthet. Stark på det sättet, nedkokat och konkret. "att det egentligt inte längre räknas" är lite tankeväckande. Vem är det egentligen som räknar? Egentligen borde det ju räknas så länge som diktjaget bryr sig. Men samtidigt är det ofta så att en känner inom sig att det egentligen är preskiberat och att man borde gå vidare bara.
2012-05-07

  LassO
kan va så, när man inte "får bestämma när de ska bli slut" själv liksom...
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia