Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel

Det är alltid något
fel på en kropp i
perfektionens spegel

där hittar skarpa blickar
varje litet misstag
en mage sväller
en näsa pekar fel
armen är för fet

låren för breda
de når till och med
utanför spegeln

där perfektion
mäts i
centimeter
kilon
kalorier




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment