Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan se dina lockar, ditt leende framför mig som att det vore verklighet...Försöker fånga dig, känna din hud men du är redan långt borta... utkast


Lycka är att...

Lycka är att....

Vakna vid din sida
Känna din värme, din nakna hud
Se ditt leende
Se dina änglalockar stå åt alla håll
att bara känna dig nära
att inte veta var min själ tar slut och var din börjar





Övriga genrer av Ahhava
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 21:59



Bookmark and Share


  Sway
En ögonblicksbild av pur samstämdhet.. Skönt att läsa, stanna upp och fundera kring.
2006-04-01

  mb74
låter som kärlek:)
2006-02-23

  Peter Stjerngrim VIP
Mycket vackert, vännen!
Anar vårkänslor som tycks ha kommit tidigt till dig i år ...?
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava