Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidernas väg startar i Uppsala och slutar i Ånge.




Tack vare dikten

 

Tack vare dikten

fann jag Tidernas

väg till dig

 

Fadern styr båten

på älven, sonen flyger

över kullabergen

 

Åkern böljar sig

framför vår röda stuga

av knuttimmer

 

Pannlampans ljus

på vägen, vid älven

gårdarnas spegling

 




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-30 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levande målar du med ord och tar mig med på en resa....tack!
2012-04-30

  Per Rydberg
Så fint di beskriver "mitt hjärtas landskap"-Hälsingland!
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP