Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar dig Madeleine, jag älskar så mycket


Finns du då?

Om du är bra nu?, om du lever ett lyckligt liv?

så trivs jag med mitt ,
jag har dig inte längre men du lever helt fritt,

du väljer dina vägar jag väljer mina,
för i slutändan så hoppas jag dig syna!

jag vill dansa med dig, jag vill
jag vill inte ta farväl
men ibland måste man, ta hand om dig väl

när jag är tillbaka kommer du då finnas här?

eller är du då inte längre min
jag är här då, o jag är nog för alltid din

jag vill bara minnas tiden vi såg upp,
upp på stjärnorna, och framtiden var vår...





Fri vers av Arte
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-31 00:16



Bookmark and Share


  yoyyo
så vackert. och sorligt
"jag vill dansa med dig, jag vill
jag vill inte ta farväl"
2006-03-29

    popoffer
"om du lever ett lyckligt liv?" magnifikt! både dramatiskt och vackert på en och samma gång. får dock inte riktigt klarhet över vad det går ut på. om det bara en en kärleksförälskelse som passerat eller om det är en stor förlust av en död. skriv gärna och berätta!
Annars mycket vacker, jag gillar dina funderingar. det väcker tankar. Bra!
2006-03-23

  Karin I
ohh vackert.
hoppas att du finner henne igen.
jag gillar speciellt

"jag vill dansa med dig, jag vill
jag vill inte ta farväl
men ibland måste man, ta hand om dig väl"

tummen upp!
2006-02-01

  frozen_yoghurt
Vacker känsla du förmedlar..hoppas att du och din kärlek finner varann snart igen!
2006-01-31

  Last Word Spoken
Romantiskt, men flickorna är dåliga på att vänta...

...finns riskt att hon inte väntar länge...:(

Jätte fin den här..:)
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte