Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komplicerat fall i all enkelhet


Politiskt vägskäl


Socialdemokraternas ledning
har äntligen förstått
att det inte går så vidare bra
med bidragsdominerade koncept

Arbetslinjen är förankrad nu

Stefan Löfven kanske blir
vår nye rikslots 2014

Tre saker har han att bogsera oss bort ifrån

EU-medlemskapet

Kärnkraften

Urbaniseringen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-02 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST