Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanter som törs! Våga vara tant!






Hej alla poetväninnor

Jag har lust att publicera mina dikter utanför Poeter.se
Skulle fråga om det är fler av er som skulle vilja vara med?
Pantertanter kunde samlingen heta. Hör av er. Tänkte att
det vore ett trevligt jobb i vinter. Christine Sabel




Fri vers av Christine Sabel
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-02 14:56



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Livet kom emellan
2015-03-27

  Hon kallar sig poet VIP
*L som den där serien på tv :)
Rolig bild...
2012-05-03

    ej medlem längre
Javisst, vad härligt...
jag är gärna med om jag får...


Tack så mycket...
2012-05-03

  anits VIP
Det skulle vara kul,
värt att försöka
2012-05-02

  Yrre VIP
Jamen det vore väl kul:D
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel