Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som i himmelen

Njutning
som om själen
och handlingarna
harmoniserar

men jag ser kylan
det kalla
hårda
i din blick

den som andra
missar
tror är kärlek
utan slut

men se historien
korsfästelserna
de brända
offrade

så som och du
offrar
stöter bort
dem som vågar

vara
förbli

människor




Fri vers av Skrivklåda
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levande själar som prisar skaparen!
2012-05-18

  Ljusletaren
Kärleken vinner på att ses ;.)

/kram
2012-05-13

  Ljusletaren
Vi alla bara är något skapat ur samma vågskål och ändå så ser och känner många så olika. Vi bara är :-)

Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda