Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra våningen

Vi älskade
för kärlekens skull
tillsammans

men var och en för sig




Fri vers av Skrivklåda
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-05-03 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda