Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång (fortfarande hes...) Vem är det som talar till vem? :-))


kom och bo hos mig



Kom och bo hos mig
du är längtat här

jag har längtat så
dig min älskade

kom och bo hos mig
du är väntad här

jag har väntat så
dig min älskade

kom och bo hos mig
du är välkommen här

jag har älskat så
och jag älskar dig
ja, jag älskar dig
du min älskade

kom och bo hos mig

du är älskad här




Fri vers av rebecca d
Läst 519 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-03 09:14



Bookmark and Share


    Mejja
Från både Jesu och människans hjärta ljuder den längtande sången. Längtande efter varann och helheten.
2012-05-15

  alldamageinside
Helt underbart varmt och vackert.
2012-05-04

  Missi VIP
Jättefint ditte! :)
2012-05-03

  Bibbi VIP
Sjunger med Dig av hela mitt härta.

Varmaste tack för text och sång!
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d