Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HBT



Man kan bli ”HBT certifierad” numer
HBT….

Låter som en variant av, HSB
eller LKAB eller SSAB

Och ”certifiering” det måste väl vara att
Alla ”accepterar” allt som de står för

Och inte alls, det som dom inte står för
Så de som inte är HBT är väl då automatiskt

Fördomsfulla, enligt HBT arna
Snacka om fördom, fördummande fördom

HBT fördomar så man måste ”certifiera sej”
Mot, alla andra, typ….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO