Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medan de återhållsamma gör sin plikt finns de andra, de vilda, de som är steget före och skapar liv


Köttets väg

De säger inhemskt smakar bäst
men de har aldrig provat livet
kännt lustarna
mött framtiden

sakta vaknar kroppen
pockar på
får dig att vilja
bara mer

så du rör dig
i riktning
mot det okända
mot all din längtan

plötsligt glömmer man
sina löften
alla krav
som hämmar

fri svävar köttets lust
skapar känsla av oändlighet
det ouppnåeliga
blå

kropp mot kropp
längtans vibrationer
hjärtans slag
lungors ljud

kanske smakar inhemskt bäst
det invanda
ofarliga
tillåtna

men du ser bortom
sväljer gråten
ger dig hän
och svävar




Fri vers av Skrivklåda
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 15:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda