Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandemonium

vränger världen ut och in
sometimes her arms bend back

är du ensam ikväll
är du ensam varje kväll?
gråter du när du onanerar?

i bokhyllan står tretton aborterade foster

tusentals fingrar har varit i henne

pärlor åt rovdjur

kameran panorerar i mörkret

genom den trasiga hinnan

flimrar bilder av en djupt begravd skönhet

hennes kropp i ett varmt rum

hon brukar klippa ut bilder på sin far för att knyckla ihop hans ansikte

hennes skratt är påföljt av en panisk inandning

hon bottnar inte














Fri vers av desert star
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 22:15



Bookmark and Share


  Wallpaper punch
skit, vad bra!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star