Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråt inte mer



gråt inte mer
över mörkret om natten

även om dina vingar är brutna

jag vet att mellan skuggorna
kan det vackraste gömma sig

fäll inga tårar
över tröstlösheten i ditt bröst

även om morgondagen
verkar avlägsen

jag vet att staden
snart vaknar igen

gråt inte mer
över åren som varit

även om dina minnen är av spillror

jag vet att tunga bördor
går att bära tillsammans

fäll inga tårar
över dina förlorade drömmar

även om drömmar är lätta att glömma

jag vet att de alltid
återvänder

gråt inte mer
över din skymda sol

jag vet i djupet av mitt hjärta

att du en dag kommer vakna upp
till en molnfri himmel





Fri vers av alldamageinside
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-04 07:28



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat vännen,
2012-06-06

  Ninananonia VIP
En vacker text som känns hoppfull och berör..
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

alldamageinside
alldamageinside