Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxendrömmar

min tandborste matchar ditt badrum
det regnar ute
och det ska vara jävligt romantiskt
(iallafall på film)
jag vill göra allt med dej
jag vill aldrig nånsin släppa dej
och nu regnar det igen
vi ser på film
men inget bra ord rimmar på film
förutom film
(såklart)
finns film
finns verklighet
finns poetisk poesi
och jag är fan poet
plus att min tanborste matchar ditt badrum
men ingenting som jag gör
kan nånsin sluta riktigt lyckligt




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte