Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D.O.P.E

sudda

sudda

sudda

bort din sura min

 

vem vet

vem vet

vem vet

hur allting kommer bli

 

men jag

men jag

men jag

vet jag kan ha fel

 

tänk om

tänk om

tänk om

jag kan klättra ända dit

 

sluta aldrig

sluta aldrig

sluta aldrig

bara fortsätt spring




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 13:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Styrka och djup i texten ..Känslan påtaglig..APPLÅD!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte