Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är för tyst inatt

det är nära nu

hjärtat slår 

och väntar på

nånting att vänta på

 

ligger i soffan med huvudvärk och poppar piller

du sover lugnt

men det är alltid så tyst

såna här jävla nätter

 

tystnaden känns mycket tystare 

när du sover 

lugnt

tittar på dej, försöker lägga mej

men jag blir inte lugn

för såna här nätter

så vet jag inte vad jag ska göra av mejsjälv

 

känner inte min puls

men hör mina andetag

svagt

så jag vet att jag lever

men vet inte hur länge till

 

men det är såna här nätter 

som jag tvivlar

och inte vet ifall jag orkar kämpa emot lämgre




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-05 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte