Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dom komma

rädsla

 

förvirring och vägskäl

 

vart är jag påväg?

 

jag är rädd

 

men medveten

 

så 

 

låt dom komma

 

låt dom komma

 

kommer gömma mej

 

LÄTT!

 

men jag vet att dom kanske kommer...

 

så låt dom komma

 




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-13 17:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit om känslor!
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte