Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mej få sova i 100 år som törnrosa

låt mej bara få andas

en sekund

räcker

iallafall för mej

 

låt mej bara få sluta jaga

killerqueen

kör över dej med min pansarvagn

om du försöker stoppa mej

 

JAG MÅSTE HA DET

JAG MÅSTE HA ALLT

 

låt mej bara få sluta tänka

plocka ut min hjärna

analysera den

anteckna allt som går

 

låt mej bara få sova

låt mej bara få bli perfekt

låt mej vara

bara få vara

 

törnrosa, esmeralda, ariel,

prinsessan jasmine, pocahontas,

belle, snövit, askungen

 

leva i en drömvärld

aldrig bli vuxen

 




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-03 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra förmedlad text med känsla!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte