Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nånting under huden

DET GÖR ONT

FYFAN FYFAN VAD DET GÖR ONT

 

skakar

fryser

väntar

 

"Ta dej i kragen"

fuck you

 

ingen vet

jag vill inte veta

men jag tror att dom vet

KRAMPAR, SVETTAS, VÄNTAR

 

tror att jag föddes

med nånting under huden




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-29 16:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som bara den i känslan APPLÅD!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte