Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dej Daniel, vem annars?


Den enda kärleksdikten jag nånsin kommer att skriva

DU FICK VÄNTA MÅNGA ÅR,

MEN NU FÖRSVINNER JAG ALDRIG IGEN

 

känns som vi alltid känt varandra

och daniel

du har alltid funnits där

när jag funnits ingenstans

för inte fan brydde jag mej

om vem som fanns där

och inte fan brydde jag mej heller om

vart jag fanns

 

på något vis

förstod jag

redan då

första gången vi träffdes

att jag måste hålla fast vid dej

behålla dej

 

det var nåt som stämde

en trasig, skitfull  14-åring med tiara

och håret färgat som berny pålsson

en man på 30 med en schäferhund

som inte hade nån aning om vad han gav sej in på

 

jag älskar dig och jag älskar dig och jag älskar dig

kan säga det högt

hela världen kan få höra

 

jag är din

jag är skitjobbig ibland

jag har problem

men jag är din, på riktigt

och du är min

 

du är min bästa vän

min värld

min fallskärm

min livboj




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 17:10



Bookmark and Share


  Yeppis
gillas*
2014-02-12

  Lars Hedlin
VAckert och fint förmedlat!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte