Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollning en dikt skriven av mig 2007

Förtrollning


De täta morgondimmorna
formade som dansande
älvor,

slickar den höstmogna säden,
och lämnar kvar blänkande
daggdroppar i det böljande
rågfältet.

Den smekande vindbrisen
väcker naturen på ett
varligt omhändertagande
sätt.

Det dagas, några solstrålar
letar sig fram mellan gran
o björk, och hamnar mitt
i daggkåpans vattendroppe
som blir till gnistrande kristall.

Plötsligt är dimmornas dans
slut, och den magiska stillhetens
tystnad är som i ett trollslag
försvunnen.


Sommaren 2007

Lindha




Prosa av Lindha W Gustavsson
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-04 16:23



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvliga ord!

/kram
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson