Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright (C)


Hyllning till barndomshemmet

Mitt hem är min borg där min bopåle står,
men bäst var mitt HEM där min vagga stod

Där fanns alltid trygghet o allt man behövde
- livet lekte där man sprang över ängens
gröna klöver

Jag är tacksam och rik att i minnet få bära,
det som i min tanke alltid är nära

FÖR

mitt första HEM var min fasta punkt både
som barn och ung

Jag skänker en tanke till min mor och far
fast de inte längre finns kvar – för utan
deras omsorg och kärlek hade säkert livet
inte fått samma värde…..




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 704 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-20 19:56



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så varm och kärleksfull poesi om
Hemmet och dess kära bo!
Myser med den !
2017-05-20

    ej medlem längre
Mycket att vara tacksam för, ett gott hem och underbara föräldrar!
Fin hyllning till föräldrahemmet!
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson