Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( c )


Vid ett vägskäl



Livets vägar är alltid outgrundliga
ingen undkommer val som bara
ens inre kan avgöra

Om det blir rätt eller fel återstår
att se, men vad som än sker så
gör man alltid det man tror sig
vara bäst, och då känns det
bättre när den inre rösten gjort
valet

Det blir som det blir - allt är ändå
förutbestämt!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 17:52



Bookmark and Share


  Palett
Fin text ! Det är först när man ser tillbaka som man vet om valet var det rätta. Men att allt är förutbestämt har jag svårt att tro .
Så vackert foto till din text !!
2017-09-01

  soligajag_1 VIP
Härlig text om Livets vägar .
Tror du på ödets makter ?
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson