Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


Våren vann kampen!

Spröd ljus grönska möter min blick från
den stora björken utanför mitt fönster
samtidigt som jag fångas av koltrastens
vackra musik som når mina öron

Allt har gått så fort, nyss stod rester av
vintern kvar som en hård mur och höll emot
innan den släppte sitt tag och öppnade för
våren

Ridån har gått upp och den vackraste tiden
väntar genom försommaren med sina ljusa
kvällar, och ljumma vindar som len balsam

Snart slår doften emot oss av syren och
liljekonvalj – men jag vill och önskar att
låt det bli FESTINA LENTE!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-06 19:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Supersnygg bild av skir grönska.
Lika härliga ord till detta *njuter*
/kram
2017-05-12

  soligajag_1 VIP
JA, , , en sån vacker vårdikt , när jag kommer in här på morgonkvisten!
DEN gör mig glad och lycklig!!
En perfekt början på dagen!
mmm. .
2017-05-07

    ej medlem längre
Ja det är en härlig tid!
Fint skrivet till en vacker bild!
2017-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Äntligen!
Ja, just det..."Festina lente". Ett begrepp som förekom i "Vem vet mest?" häromkvällen.

2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson