Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


I ett öppet sinne


I det lilla finns det stora
om än bara för ett kort
ögonblick av lycka där
det vackra finns runt
omkring oss


Våga bara öppna alla
dina sinnen och njut
av det du ser i de små
detaljer som vardagen
bjuder, så når även
glädjen ditt hjärta.






Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 782 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-23 17:16



Bookmark and Share


  Palett
Med så fin bild du har illustrerat din viktiga viktiga text !
2017-10-24

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tack för en positiv uppmaning i höstdeppet.
Glad höst! TBG.
2017-10-23

  soligajag_1 VIP
Så underbar höst dikt om denna
Glädje vi ska ta vara på, njuta till fullo!
Bilden glider med så stämningsfullt .
2017-10-23

  Öknens Ros VIP
En härlig höstbild! :)
2017-10-23

  Öknens Ros VIP
Fina ord om det lilla i vardagen som till synes vara obetydliga, men som lyfter allt det andra runtomkring.
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson