Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det inte men....



Tjuvar stjäl "din identitet" och köper en massa grejor

Vaktar vid din brevlåda och snor din post

Vådan av alla dessa skojare som kommit hit

Från Polen och baltländerna….



MEN sånt får man inte säga….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 19:16



Bookmark and Share


  LassO
ja fast de som var "vi" för 1000 år sen eller nåt var nåt annat...
EN annan sak, som jag SER är att de som "jobbar" och det handlar enbart om för lägre lön, ofta utan skatt, gör det med våra liv som insats... dödligheten på byggen har ökat och det är just dessa som ställer till det.
OCH det är ju inte alls säkert att det är den som tar bort räcken och skydd som ev skadas eller rent av dödas...
DET får man inte heller säga även om man ser det...
2012-05-04

  Casbah* VIP
en gång var det vi som var skojarna och vi stod inte vid brevlådan, vi högg huvudet av folk och stal allt de hade. Tiden har sin gång för oss alla, ena stunden clown andra cirkusdirektör. I slutändan är det endast den som inte fattat att vi bara är olika årgångar av samma liv som är en idiot.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO